BURÇ KOZAN’DA KUTLU DOĞUM HEYECANI

BURÇ KOZAN’DA KUTLU DOĞUM HEYECANI

Özel Burç Kozan İlkokulu Kutlu Doğum Haftasını dolu-dolu kutladı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu, Kutlu Doğum Haftasını birbirinden farklı etkinliklerle kutlayarak, örnek davranış sergilediler.

Özel Burç Kozan İlkokulu’nda öğrenciler açtıkları sergide süslemelerle hazırlamış oldukları Hadis-i Şerifleri sergilerdiler. Ardından pasta kestiler. Her sınıftan öğrencilerin Peygamber Efendimiz (SAV) hakkında, düşüncelerini içeren yazıları okulun duvarlarını süsledi. Anasınıfı minikleri ise okulu gezerek gül lokumu dağıttı.

Bu etkinlikler vesilesiyle, Kutlu doğum Haftasını coşkuyla geçirdiklerini belirten okul Müdürü Abdulhadi KAYA,  Günümüzde insanlığın asıl ızdırabının, Kainatın Efendisi’ni (sav) tam manasıyla tanıyamamış, hakiki şahsiyetini bilememiş olmasından ve getirdiği esaslara aşk ve şevk içinde kucak açamayışından kaynaklanmaktadır. O’nu (sav) anlayamadıkça, sevemedikçe ve prensiplerini kendimize rehber edinmedikçe de insanlığın bu sıkıntı, sarsıntı ve buhranlardan kurtulması mümkün olmayacaktır. “Biz de Burç Kozan İlkokulu olarak öğrencilerimizde bu duyguyu, düşünceyi ve ahlaki altyapıyı hazırlama gayreti içerisindeyiz.”dedi.